• Stela

Vajza që pashë në aeroport kishte atletet më të çuditshme

Updated: Oct 25, 2021

Adidas dhe Yeezy kanë promovuar këtë vit linjën e atleteve unisex (për vajza dhe djem), që kushtojnë mbi 400 dollarë. Duken si atlete frymëzuar nga filmi i Will Smith, “I, robot”.

Isha në rradhë të prisja biletën e avionit, kur përpara meje shoh një vajzë brune, me kapele dhe kostum sportiv. Çantë backpack dhe atletet gri Adidas & Yeezy 430 dollarëshe.

E përfytyrova veten sikur po prisja anijen time kozmike. Si nëpër filma Hollywood-i, me veshje të çuditshme gri dhe të bardha. Si astronaut!

51 views0 comments