Një me dorezat që lajmë enët,tjetri me lule plastike,dikush me sandale.Ja veshjet e Met Gala 2022


E hëna e parë e muajit maj, për ne Shqiptarët nuk do të thotë ndonjë gjë në veçanti. Për amerikanët do të thotë darka e shtrenjtë, organizuar nga dinastia Conde Nast, në muzeun Metropolitan. Sytë dhe blicet e aparateve janë drejtuar nga tapeti i kuq, që nën kujdesin e Anna Wintour, merr pamje të ndryshme çdo vit. Këtë vit ishte me xixa dhe shkëlqim glam!

Të përzgjedhurit e Annës shpenzojnë kohë dhe shuma të konsiderueshme të hollash për veshjet. Dikush punëson stilist, e dikë tjetër e stilon motra e madhe, ose ndonjë shoqe. Përshembull Rihanna veshi punimin e personalizuar të John Galliano, pikërisht vitin kur tema ishte “Trupat Qiellorë”.

Për çudinë time, shumica e veshje këtë vit ishin, siç thotë Kostaqja tek Ollga, t’i pish në kupë!

Le ti hedhim një sy.

Isha për peshk dhe nuk kisha shumë kohë të ndërrohesha.

Kur abazhuri i sallonit të vjen në ndihmë për veshjen e Met Gala.