• Stela

9 trendet e sezonit, që nuk do t’i vesh asnjëherëKjo mund të jetë lista e “zezë” e trendeve, që po shiten masivisht gjithkund, të cilat unë kam vendosur të mos i vesh.


Nuk ka ndonjë arsye tjetër, veç asaj që thjesht janë shumë të shëmtuara.


E di që kur u bë ky bashkëpunimi me Yeezy dhe Adidas, nuk u diskutua shumë forma e shapkave, me sa duket. Nuk e di ç'ka pasur në mend autori me këto.
gif

Nuk di nga t'ia filloj me këtë fustanin, që duket skur ka qenë i bardhë dhe padashje e ke futur në lavatriçe me rroba blu dhe jeshile.


Nallanet le t'i ngelin holandezëve nëpër sëndukë. Kush i nxori njëherë?


Sikur të mos mjaftonte dizajni i papërshtatshëm, këto lloj këpucësh i kam parë të kombinuara edhe me çorape të bardha.


Kanotjeret pa sytjena, janë veshje për gjumë ose për në shtëpi. Nuk duken as bukur e as trendi.


Kur do t'i tregosh gjithë botës se gjyshja jote të ka të preferuarën.


Nëse do isha astronaute, pse jo?


Dikur (ndoshta the sot), këto ishin çizmet e ëndërrave të peshkatarit. Nuk e di kush dhe pse i bëri trend.


gif

Ka "puffer coat", ose xhupa me dizenjo shumë novatore, madje që vishen edhe me fustane. Ky nuk është një nga ata.

575 views0 comments

Recent Posts

See All