Syzet trendi nga Amazon kushtojnë kaq pak

Updated: Mar 14


Për të mos u besuar ishte, që Amazon ka filluar ta përmirësojë selektimin e syzeve. Tani, nuk them, ka dhe nga ato që s’duhen një lek. Por këto, që do t’ju tregoj sot, pas hulumtimit tim një javor, më rezultuan ndër më interesantet.

Syzet dhe veshjet me ngjyra dominante, po përjetojnë momentin e tyre të suksesit. Të gjithë jemi fiksuar pas jeshiles, rozës ose blusë cerulean. Mund të mos i kemi blerë ende, ama na pëlqejnë kaq shumë kur jua shohim të tjerëve veshur. (Kliko mbi foto për linkun).


Vintage vibe.

Dizajni i duhur për t’u kombinuar me kostumet gri.