• Stela

Palltot më të bukura të dimrit kushtojnë më pak nga sa e mendoni


Sezoni i dimrit është ndër më të bukurit sa i takon veshjeve dhe modës. Them pikërisht për lojën e shtresëzimit midis golfit, jelekut, këmishave dhe palltos. Ndonjëherë edhe xhaketave.

Nëse zgjedh të blesh pallto pak oversize, mund ta veshësh mbi xhaketë ose mbi triko. Vendos edhe një shall dhe voilà.


Të gjitha palltot, që kam zgjedhur t’ju tregoj sot, janë nga ato i rezistojnë kohës dhe trendeve. Përveç kësaj, janë dhe me stil. I kombinon me xhaketa me kuadrate, jelekë, pulovra dhe këmisha.

Për t’i blerë mund të klikosh çmimin nën foto.