Live nga java e modës në Milano


Jam frymëzuar nga veshjet e javëve të modës deri tani. Që nga ajo e New York, Londrës dhe Milanos (më vonë e Parisit).


Fotot më poshtë janë fotografuar nga Phil Oh për Vogue.


Ti cilën do vishje?185 views0 comments