Kremi, që sipas meje merr notën 10, kushton vetëm 15 dollarëMe çdo sfidë që kalon lëkura jonë, kremi duhet të jetë patjetër besnik i saj. Unë i kam zgjedhur kremërat e trupit gjithnjë nga tekstura dhe aroma. Tani nuk përdor dot asnjë krem me aromë, përveç Caudalie (ndonjehere). Ama Aquaphor është i vetmi, që më ka shoqëruar qëkur kam lindur e deri tani. Përdor atë për bebe, sepse më duket më i lehtë.

Unë kam genetikisht lëkurë të thatë, e cila është bërë ende më e thatë nga ajri i kondicionuar i Texasit. Pasi bëj dushin e darkës, preferoj të aplikoj një shtresë të hollë në gjithë trupin. Në mëngjes kam lëkurën më të butë në botë! Ka fituar plot çmime e çertifikata, por formula e këtij viti, më pëlqen më shumë.

Ngaqë kushton shumë pak, kam qenë skeptike ta përdor. Tani ia përdor edhe djalit për pjesën e këmbëve ose në zonën intime. E gjen kudo, por unë po vendos linkun e Amazon. Vetem 15 dollarë dhe meriton notën 10! (Linku për ta blerë : https://amzn.to/3Db2w0z )