Këtë vjeshtë, thuaj 'kuadrate' dhe i ke thënë të gjitha


E di që do thoni, ne sapo i lamë pas dizajnet dhe motivet e ngarkuara. Këtë vjeshtë, nëse do të vishesh me stil dhe sipas trendit, duhet të kesh patjetër në dollap veshje me kuadrate.


gif

T’ju them të drejtën, unë jam fanse e të gjitha printeve. Sidomos atyre gjeometrike me ngjyra toke. Edhe nëse nuk do të vishesh me printin trend nga koka deri tek këmbët, zgjidh detaje me kuadrate.


Mundt ë veshësh këmishë ose jelek, xhaketë ose shall. Nëse ndihesh fashionist, vish një pardesy me kuadrate të vedha dhe kafe.


Fotot më poshtë janë marrë nga javët e modës.