• Stela

Gucci frymëzohet nga dizajnerja shqiptare?Kur e pash bluzën (nëse mund ta quaj kështu), që kishte veshur Lewis Hamilton në coverin e WSJ (Wall Street Journal), klikova në foto për të parë dizajneren. Isha më e se e sigurt se veshja ishte krijuar nga dizajnerja shqiptare, Nensi Dojaka.Nensi punon me materialet e getave, tyl elastik, lycra etj. I pëlqejnë “cut outs” dhe i realizon më së miri prerjet, duke krijuar një siluetë sa sensuale aq edhe moderne. Dua shumë ta mbush dollapin me getat që krijon ajo!
Por në foton e Hamilton, i vetmi etiketim i ishte bërë Guccit. Punimi i bluzës prej tyli është shumë i ngjashëm me atë që bën Nensi. Ndoshta jam gabim, por po e lë ta gjykoni vetë.

583 views0 comments

Recent Posts

See All