Grida Duma është veshur dje tamam siç do ta stiloja unë

Sapo pash Gridën me xhaketën dhe jelekun e bardhë, hapa instiktivisht artikullin, që shkruajta për të disa javë më parë (Si do ta stiloja unë Grida Dumën për 7 ditët e javës). Doja të isha e sigurt nëse i kisha sugjeruar një veshje të tillë apo jo. Dukej shumë bukur!


Kombinimi i xhaketës me jelekun e bardhë është nga ato veshje që nuk mungon nëpër grdërobat parizjene. Tek një nga videot e fundit të Parisian Vibe, editorja e modës që intervistohet, ka veshur pikërisht një kombinim të tillë. Jeleku ka origjinë nga kostumet mashkullore, por kjo nuk do të thotë që nuk mund të vishet nga zonja e zonjusha, si me xhinse, pantallona, funde dhe fustane. Mjafton të jetë i qepur mirë!


Jeleku i bardhë mund të kombinohet edhe me xhaketë të zezë ose bezhë. Grida e ka kombinuar me xhaketë në të njëjtën ngjyrë dhe copë, ndërsa fundi është në nuancë camel (bezhë). Është veshur fiks siç do ta stiloja unë!


738 views0 comments

Recent Posts

See All