Gardërobën e shtatëzanisë mund ta vesh në çdo kohë. Ja detajet


Kam shkruar, që herët për veshjet e duhura gjatë shtatëzanisë. Por kur nuk e ke provuar vetë, ke pak për të thënë. Disa veshje, që kam dashur t’i provoj gjatë pritjes së ëmbël, nuk i vesha dot, sepse në Houston është mot i ngrohtë thuajse gjithë vitin. Përshembull një fustan i leshtë i kuq më ngeli pa veshur. Edhe një kadife. Megjithatë çdo gjë që kam përdorur, mund ta vesh sërisht edhe tani. Me pak ngushtim ndoshta vetëm tek pantallonat.

1- Pardesynë bezhë

Kjo është nga London Fog dhe e kam blerë para shtatëzanisë. Më pëlqejnë pardesytë oversize në çdo kohë.


2- Kostum gri


Një tjetër element i gardërobës kapsulë, por në rastin tim pantallonat janë bërë me porosi. Nuk i kam mbajtur asnjëherë pantallonat ose xhinset tipike të shtatëzanisë me qemerin llastiku (të shëmtuar). Preferova të modifikoj një palë standarte, me qemer normal dhe xhepa (jo falso).

3- Kostum me ngjyrë (jeshile, lejla, magenta) sipas dëshirës
Unë zgjodha jeshilen, meqë ishim tek trendi dhe ashtu na e donte zakoni. Pantallonat sërish janë ato që veshim zakonisht, me pak ndryshim tek qemeri.

4- Golf dhe fund chiffon


Nuk kam foto të plotë (fatkeqësisht), por është një nga ato veshje që do e përdor gjithë vitin.

5- Fustan i trikotuar


Të gjitha veshjet mëposhtë i kam veshur që nga fillimi e deri në fund të pritjes së ëmbël. Me përjashtim të dy tre fustaneve të ngushtë. Nuk i kam kursyer as aksesorët dhe as takat (tani s’ka më shanse t’i vesh). Asnjë nga veshjet që kam postuar, nuk është blerë në seksionin “maternity” të dyqaneve online apo fizik.


663 views0 comments

Recent Posts

See All