8 javët intensive me “Në formë me Aulonën” mbaruan. Ja rezultati im

E kam shijuar pafund workout-in me Aulonën këto 8 javë. M'u duk sikur po stërvitesha me një shoqe çdo ditë. Përveç rezultatit, që s'mund të them se s'më pëlqeu, i gjithë procesi ishte për t'u duartrokitur. Bravo Aulonës dhe stafit për ushtrimet e dedikuara si dhe menunë ditore të dietës ushqimore.


Majtas është fotoja e bërë dy muaj më parë. Djathtas është bërë dje.

Nuk e kam respektuar dietën ushqimore, t'ju them të drejtën, por stërvitjen e kam bërë me përpikmëri sipas planit. Ky lart është rezultati im.


Fotoja nuk e tregon fatkeqsisht se sa mirë ndjehem. Jam 6 muaj pas lindjes dhe kam ardhur në përmasat para lindjes.Ushtrimet që kishte zgjedhur Aulona tek programi i dobësimit ishin të larmishme. Kishte kardio, krahë, bark, kofshë, vithe dhe kurriz. Çdo centimetër trupi targetohej me një ushtrim të caktuar. Dhe nuk ka nevojë për mjete të sofistikuara, mjaftojnë 2 pesha, llastik dhe ja! I alternon sipas ushtrimit.Ka dy ditë stërvitje, një ditë pushim pastaj. Edhe përsëriten. Ka paketa të ndryshme, tonifikim, muskul, dobësim etj. Linku ku mund t'i blesh edhe t'i hulumtosh është ky: "Në formë me Aulonën".