3 mënyra për të kombinuar pardesynë, sipas vajzave parizjene, Chloe dhe Justine


Parisian Vibe, kanali në Youtube i cili flet anglisht, intervistoi dy vajza franceze, editoren e modës Chloe dhe modelen Justine, për të folur për pardesytë. Që nga historiku se si lindën “trench coats” e deri tek përshtatja e tyre me modën. Meqë ra fjala, pardesy vjen nga frengjishtja.

Sipas Chloe, pardesyja në Francë, përveçse është element i nevojshëm i gardërobës kapsulë, është dhe shik. Bën që çdo veshje të duket gjithashtu shik dhe i pakohë.

Mënyra e parë: si e kombinojnë vajzat franceze është me fustan të zi të trikotuar. I shtojnë një Rrip në bel dhe këpucë të zeza ”mary jane”. Chloe preferon stil më casual, me xhinse të bardha dhe këpucë me platformë, golf ngjyrë qumështi dhe çantë të zezë.

Mënyra e dytë:

All black sipas Justine ndërsa Chloe xhinse dhe kanotjere. Mënyra e tretë: