10 sugjerime për Jonida Vokshin tek “Gjeniu i Vogël”


Këtë sezon të ri, “Gjeniun e Vogël” e prezanton Jonida Vokshi dhe të gjithëve na ka pëlqyer ky fakt. Jonida është një nga vajzat brune të ekranit shqiptar, me flokë të kaftë në çokollatë, vetulla të harkuara lart, sy në tonalitetin #32230f dhe lëkurë me nëntone neutrale.

Kushdo që e njeh Jonidën, e di që ajo kategorizohet tek zonjushat me tipare të ëmbla dhe buzëqeshje “statement”. Në modë dhe dizajn, look-u quhet i realizuar kur çdo element është i balancuar. Pra, ëmbëlsia do pak elementë mashkullor, ose “Tom Boy”. Tiparet e mprehta duan diçka të ëmbël, e kështu me rradhë. Kurrsesi tiparet e ëmbla nuk mund të qëndrojnë me elementë vulgarë ose trasgresiv.


Ja pse një fustan i shkurtër, i ngushtë dhe me dekolte, nuk do i shkonte me tiparet dhe karakterin e saj. Pak ‘spec djegës’ në masën e duhur dhe vendin e duhur, nuk është ide e keqe. Por duhet mjeshtëri për ta harmonizuar veshjen me trupin e Jonidës. Unë dua t’i sugjeroj 10 veshje, siç nuk e kemi parë më parë, enkas për “Gjeniun e Vogël”.


1- Tendi me asimetri

Gjeniu i vogël” është emision dedikuar fëmijëve dhe si i tillë kërkon veshje më pak të elaboruara. Pra në vend të fustanit me dekolte dhe shumë sensual, do diçka më casual, më të pranueshme për të gjitha grupmoshat. Këtë xhaketën do i rekomandoja ta vishte me fustan laps të zi ose pantallona cigare të zeza.

2- Qëndisje 3d

Për natën finale.